Author Topic: quickstart  (Read 5890 times)

t57042

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
quickstart
« on: March 17, 2012, 12:30:43 PM »
Hi,
I am testing Hypernext using the quickstart.pdf.
Lesson 2(multiple cards) doesn't do anything when pushing the buttonon the 1st card in run mode.
Platform is Windows7.

Richard

Malkom

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 381
  • Here to help you
Re: quickstart
« Reply #1 on: March 17, 2012, 01:42:34 PM »
Hi,
I am testing Hypernext using the quickstart.pdf.
Lesson 2(multiple cards) doesn't do anything when pushing the buttonon the 1st card in run mode.
Platform is Windows7.

Richard
Hi Richard

I'm sorry but this sounds like the Goto bug.

There is a workaround though:-

http://www.tigabyte.com/smf/index.php?topic=269.0

Malkom
I am sorry but I do not have time to answer questions by PM or email.
If you post your questions in this forum then it might help others.

t57042

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: quickstart
« Reply #2 on: March 17, 2012, 06:06:20 PM »
Hello Malkom,

I already tried that. sometimes it seems to work - most of the time it doesn't.
In lesson4 the gotocard statement is introduced. Same problem also after removing the goto instruction for the button.


Richard

Alcrest

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: quickstart
« Reply #3 on: March 28, 2012, 09:36:05 AM »
Hello, I am new to HyperNext, I just started a few days ago and I was trying to do the Lessons, I got everything to work except when I hit the button it only beeps one time instead of beeping five times or three times. How do I get the button to beep five time? What Script do I use? I copied the script with copy and paste into the script field for all the commands but it still does not work? Thank you for any help.

Malkom

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 381
  • Here to help you
Re: quickstart
« Reply #4 on: March 29, 2012, 05:05:51 PM »
Hello, I am new to HyperNext, I just started a few days ago and I was trying to do the Lessons, I got everything to work except when I hit the button it only beeps one time instead of beeping five times or three times. How do I get the button to beep five time? What Script do I use? I copied the script with copy and paste into the script field for all the commands but it still does not work? Thank you for any help.

I think this post might help you as perhaps all the beeps are running together and sound like one:-

http://www.tigabyte.com/smf/index.php?topic=128.msg423#msg423

I am sorry but I do not have time to answer questions by PM or email.
If you post your questions in this forum then it might help others.

amit

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: quickstart
« Reply #5 on: April 02, 2012, 04:24:35 AM »
hello,
I joined this forum today.
Please guide me step by step, what to do to develop my own software??
Thanks !!

Malkom

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 381
  • Here to help you
Re: quickstart
« Reply #6 on: April 02, 2012, 05:32:12 AM »
Hello amit

Welcome to our forums.

This is a good place to start:-

http://www.tigabyte.com/hnfiles/progfirst.html

Then follow the lessons in the Quickstart PDF.

Hypernext also has in-built help on its menu bar - Guide.
There is also the Language Reference PDF plus demo projects to explore.

Malkom
I am sorry but I do not have time to answer questions by PM or email.
If you post your questions in this forum then it might help others.

amit

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: quickstart
« Reply #7 on: April 02, 2012, 12:42:46 PM »
sir,
thanks you for your reply....
can you please tell me the software that i have to download from your forum for making software.

Malkom

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 381
  • Here to help you
Re: quickstart
« Reply #8 on: April 02, 2012, 03:41:34 PM »
sir,
thanks you for your reply....
can you please tell me the software that i have to download from your forum for making software.

HyperNext Studio can be downloaded from the Downloads section of this forum.

http://www.tigabyte.com/smf/index.php?board=23.0
I am sorry but I do not have time to answer questions by PM or email.
If you post your questions in this forum then it might help others.

teletep

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Download OS9
« Reply #9 on: June 05, 2012, 10:43:46 AM »
Stuffit expander aborts with an errormessage when trying to expand the downloaded OS9 files (both Studio and Viewer).
I tried several downloads.
Regards,
Teletep

tigabyte

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 54
Re: Download OS9
« Reply #10 on: June 05, 2012, 10:58:14 AM »
Stuffit expander aborts with an errormessage when trying to expand the downloaded OS9 files (both Studio and Viewer).
I tried several downloads.
Regards,
Teletep
Hi Teletep

Thank you, I'll check this out.

Malkom

tigabyte

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 54
Re: Download OS9
« Reply #11 on: June 05, 2012, 11:53:45 AM »
Stuffit expander aborts with an errormessage when trying to expand the downloaded OS9 files (both Studio and Viewer).
I tried several downloads.
Regards,
Teletep
Hi Teletep

Both the HyperNext Studio and HyperNext Player archives for OS 9 have now been replaced as they were corrupt.

Thank you again.

Malkom