Author Topic: HyperNext install problems in Windows 7  (Read 5031 times)

AnonymousPostings

  • Newbie
  • *
  • Posts: 49
HyperNext install problems in Windows 7
« on: July 01, 2010, 09:50:18 AM »
Had a hell of a job getting HyperNext to run in Win7!

In case you get any queries:
1. Install QT Lite
2. Using the Compatibility tag in the
(right click menu) Properties set the installer
and all three exe short cuts in the start menu
to run in win xp service pack three compatibility mode.
« Last Edit: January 01, 1970, 12:00:00 AM by Guest »

Malkom

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 367
  • Here to help you
Re: HyperNext install problems in Windows 7
« Reply #1 on: July 01, 2010, 09:50:53 AM »
Thank you very much for this!
« Last Edit: January 01, 1970, 12:00:00 AM by Guest »
I am sorry but I do not have time to answer questions by PM or email.
If you post your questions in this forum then it might help others.

scriptsandwires

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: HyperNext install problems in Windows 7
« Reply #2 on: April 03, 2012, 01:17:18 PM »
Why did you not use the built in Compatibility Mode in W7?

Malkom

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 367
  • Here to help you
Re: HyperNext install problems in Windows 7
« Reply #3 on: April 04, 2012, 07:49:36 PM »
Why did you not use the built in Compatibility Mode in W7?

Thank you for suggesting this so others might try it.

I know I suggested it somewhere although it seems a long time ago.
I am sorry but I do not have time to answer questions by PM or email.
If you post your questions in this forum then it might help others.

lorenzoang

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: HyperNext install problems in Windows 7
« Reply #4 on: April 23, 2012, 12:27:59 AM »
hey dude why i can't launch my HNS? I USE W7

tigabyte

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 54
Re: HyperNext install problems in Windows 7
« Reply #5 on: April 23, 2012, 05:35:52 AM »
hey dude why i can't launch my HNS? I USE W7

This might help as many apps can suddenly develop problems starting up in Vista and Window 7:-

http://www.tigabyte.com/forum/index.php?topic=150.0
« Last Edit: November 11, 2015, 02:47:37 PM by Malkom »

Godovrall

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: HyperNext install problems in Windows 7
« Reply #6 on: May 24, 2012, 02:35:18 AM »
I too am running Windows 7 Ultimate, and it just sits there! I was running it on Windows XP before however that system is gone.
 I have QT and have changed the properties of the .exe to Windows XP Sp3 and still no results. This is very frustrating!!!
I enjoyed making programs before with HN and would like to continue.

tigabyte

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 54
Re: HyperNext install problems in Windows 7
« Reply #7 on: May 24, 2012, 03:31:10 PM »
Some of the posts linked below might help as HAC and HyperNext Studio are very similar:-

http://www.tigabyte.com/forum/index.php?topic=261.0


http://www.tigabyte.com/forum/index.php?board=6.0
« Last Edit: September 27, 2015, 09:31:57 AM by Malkom »

Godovrall

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: HyperNext install problems in Windows 7
« Reply #8 on: May 26, 2012, 02:30:59 AM »
did squat!... this really pissing me off now! Seams i have to use an older OS to have this work...

Godovrall

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: HyperNext install problems in Windows 7
« Reply #9 on: May 26, 2012, 02:31:53 AM »
BTW, not interested in doing anything with Android.

 

anything