Author Topic: "Save As"  (Read 2313 times)

miguel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
"Save As"
« on: July 20, 2010, 05:05:18 AM »
I need make a code in main menu for "save as" in my standalone?
« Last Edit: January 01, 1970, 12:00:00 AM by Guest »

Malkom

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 395
  • Here to help you
Re: "Save As"
« Reply #1 on: July 30, 2010, 11:04:44 AM »
Hi Miquel

I'm so sorry for the late reply - I simply didn't see your question.

The "Save As" menu option can be edited using the Menu Designer which is available from the top menu "Windows".

In the Menu Designer:-
 - click the edit box with "File" text - it has number 1
 - next click "Save As" from the listbox ojn the left
 - next click the "Edit Script" button and it will open up the editor
 - next add a call script or make a call to your script in the Main Code section

Here is an earlier post on menus that might help
http://http://tigabyte.com/forums/viewtopic.php?f=10&t=55
« Last Edit: January 01, 1970, 12:00:00 AM by Guest »
I am sorry but I do not have time to answer questions by PM or email.
If you post your questions in this forum then it might help others.

miguel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: "Save As"
« Reply #2 on: July 31, 2010, 08:40:45 AM »
Thank's for you help!!!
I sending to: info@tigabyte.com a file-proyect. You see?
« Last Edit: January 01, 1970, 12:00:00 AM by Guest »