Author Topic: What is Developer for ?  (Read 7422 times)

AnonymousPostings

  • Newbie
  • *
  • Posts: 49
What is Developer for ?
« on: July 01, 2010, 10:43:50 AM »
I see there is also an application in HyperNetx Studio called HyperNext Developer but is it any use to me?
« Last Edit: January 01, 1970, 12:00:00 AM by Guest »

tigabyte

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 54
Re: What is Developer for ?
« Reply #1 on: July 01, 2010, 10:51:28 AM »
HyperNext Developer makes plugins/libraries for HyperNext Creator and is useful in a number of situations:-


1) You want to make a library of frequently used scripts and use them in different projects.

     example - a graphics or encryption/decryption package


2) You want to produce a special script and make it available to other HyperNext users for their projects.


Note,
our neural network projects use some Neural Network plugins.

Using a plugin
To use a plugin, just drop it in the Plugin folder of HyperNetx Creator, and in your project enable the plugin via the Preferences on the Edit menu.
« Last Edit: January 01, 1970, 12:00:00 AM by Guest »

omiyehan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Re: What is Developer for ?
« Reply #2 on: July 01, 2010, 12:54:38 PM »
can some one use plugin created from another program?
« Last Edit: January 01, 1970, 12:00:00 AM by Guest »

Malkom

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 420
  • Here to help you
Re: What is Developer for ?
« Reply #3 on: July 01, 2010, 02:26:35 PM »
Quote
can some one use plugin created from another program?

No, HyperNext Creator can only use plugins created with HyperNext Developer.
« Last Edit: January 01, 1970, 12:00:00 AM by Guest »
I am sorry but I do not have time to answer questions by PM or email.
If you post your questions in this forum then it might help others.

mihir

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: What is Developer for ?
« Reply #4 on: December 31, 2011, 04:00:26 AM »
Can i create a plugin to save the data entered in my text fields????

How to i assign function to the 'Save AS ' menu?????

Please help!!

Malkom

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 420
  • Here to help you
Re: What is Developer for ?
« Reply #5 on: January 03, 2012, 07:34:42 PM »
Can i create a plugin to save the data entered in my text fields????

How to i assign function to the 'Save AS ' menu?????

Please help!!

Yes you can save your text fields using a plugin because a plugin has access to the file system.
You can also save all the text fields in a program because text fields are special controls that can be accessed from any card.

Just call the save part of your plugin from the script in the SaveAs menu option. The scripts are accessible from the Menu Designer.
For example, if your  plugin is called MyPlugin and the its save procedure is called SaveFields then issue this command:-

Code: [Select]
Call MyPlugin.SaveFields
Note, The example project called Circles is a good place to start with plugins.
Also, the Quick Start PDF has a section on writing and using plugins
 
Malkom

I am sorry but I do not have time to answer questions by PM or email.
If you post your questions in this forum then it might help others.

mihir

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: What is Developer for ?
« Reply #6 on: January 06, 2012, 09:56:33 PM »
thank you very much!!!!

ill follow your guidelines and will report about this to you soon!